| 040 2516793 | 06 38762913 | route

Onze merken

Behandelingen van top (gelaat) tot teen (pedicure)

Alleen de beste merken voor jou.

Gene-ius huidverzorging
Hydropeptide gelooft in de kracht van Gene-ius. Waarom? Omdat de effectiviteit van deze huidverzorgingsmethode klinisch bewezen is. Daarom gebruiken zij, in combinatie met hun sensorische expertise, de geavanceerde wetenschap van epigenetica en peptiden om resultaatgerichte, luxueuze huidverzorgingsproducten en professionele behandelingen te ontwikkelen. Het resultaat spreekt voor zich: jouw huid ziet fantastisch uit en voelt zijdezacht aan!

hydropeptide

A Beautiful Secret

Bioline Jatò staat voor kwaliteit, onderzoek en professionaliteit. Dit zijn de fundamentele waarden van een bedrijf dat al veertig jaar lang voortdurende wetenschappelijke innovatie van zijn producten combineert met een geconsolideerde werkmethode die in staat is de resultaten te optimaliseren en succeszekerheid te garanderen. De ontwikkeling van innovatieve formules en speciale behandeltechnieken voor de huidprofessional is de missie van een bedrijf dat is ontstaan vanuit de intuïtie van de oprichtster en de toewijding van haar familie. Kwaliteit, wetenschappelijke onderbouwing en passie voor de wereld van huidverbetering zijn de geheimen van het succes van dit merk dat huidprofessional over de hele wereld voor zich heeft gewonnen.

 

 

IDUN Minerals is een Zweeds schoonheidsmerk met producten op basis van hoogwaardige gezuiverde mineralen. De producten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met onderzoekers en dermatologen en bevatten ingrediënten die de huid beschermen en verzorgen. Het merk is gelanceerd op 8 maart 2011- Internationale Vrouwendag.

Heb jij een gevoelige huid of een ander huidprobleem zoals acne, eczeem of couperose ook dan kan jij IDUN Minerals gebruiken in je dagelijkse make-up routine. Dankzij enkele zuivere ingrediënten beveelt de Zweedse Astma- en Allergie Associatie voor het eerst een make-up product aan, namelijk de IDUN Minerals Powder Foundation.

Alle producten van IDUN Minerals zijn vrij van talk, cyclische siliconen, bismut, PFAS, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en parfum (met uitzondering van sommige haarverzorgingsproducten die hypoallergene parfum bevatten). Dit omdat deze ingrediënten allergieën en irritatie kunnen veroorzaken. De zuiverheid van de mineralen is ook een zeer belangrijke factor in het voorkomen van allergische reacties. Daarom stelt IDUN Minerals hoge eisen aan de kwaliteit van de gebruikte mineralen. De mineralen zijn sterk gezuiverd van bijvoorbeeld nikkel en chroom, omdat deze metalen een contactallergie kunnen veroorzaken en zoveel mogelijk moeten worden vermeden.

Onze merken:

let us know how we can help

Questions about our products, need help finding your shade, or simply want to drop us a line?