| 040 2516793 | route

Onze merken

Behandelingen van top (gelaat) tot teen (pedicure)

Alleen de beste merken voor jou.

Gene-ius huidverzorging
Hydropeptide gelooft in de kracht van Gene-ius. Waarom? Omdat de effectiviteit van deze huidverzorgingsmethode klinisch bewezen is. Daarom gebruiken zij, in combinatie met hun sensorische expertise, de geavanceerde wetenschap van epigenetica en peptiden om resultaatgerichte, luxueuze huidverzorgingsproducten en professionele behandelingen te ontwikkelen. Het resultaat spreekt voor zich: jouw huid ziet fantastisch uit en voelt zijdezacht aan!

hydropeptide

KLAPP Skin Care Science
KLAPP Skin Care Science komt uit Duitsland en is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn. Zij staan voor innovatie – gisteren, vandaag en morgen. Voor ons is Made in Germany een belofte van kwaliteit. 40 jaar ervaring en continu onderzoek & ontwikkeling van nieuwe high-tech actieve stoffen en methoden zorgen steeds voor optimale tevredenheid over de behandelingen. KLAPP is dan ook meermaals met nationale en internationale prijzen bekroond.
Binnen KLAPP vind je mooie uitgebreide luxe salonbehandelingen en Skincare producten om thuis te gebruiken. Voor ieder wat wils.

Alle KLAPP behandelingen zijn vrij van minerale oliën, parabenen & PEG’s en alle producten zijn dermatologisch getest.

neoderma

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten – die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. De slogan van Neoderma is niet voor niets ‘The Essence of Natural Beauty’.

 

 

IDUN Minerals is een Zweeds schoonheidsmerk met producten op basis van hoogwaardige gezuiverde mineralen. De producten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met onderzoekers en dermatologen en bevatten ingrediënten die de huid beschermen en verzorgen. Het merk is gelanceerd op 8 maart 2011- Internationale Vrouwendag.

Heb jij een gevoelige huid of een ander huidprobleem zoals acne, eczeem of couperose ook dan kan jij IDUN Minerals gebruiken in je dagelijkse make-up routine. Dankzij enkele zuivere ingrediënten beveelt de Zweedse Astma- en Allergie Associatie voor het eerst een make-up product aan, namelijk de IDUN Minerals Powder Foundation.

Alle producten van IDUN Minerals zijn vrij van talk, cyclische siliconen, bismut, PFAS, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en parfum (met uitzondering van sommige haarverzorgingsproducten die hypoallergene parfum bevatten). Dit omdat deze ingrediënten allergieën en irritatie kunnen veroorzaken. De zuiverheid van de mineralen is ook een zeer belangrijke factor in het voorkomen van allergische reacties. Daarom stelt IDUN Minerals hoge eisen aan de kwaliteit van de gebruikte mineralen. De mineralen zijn sterk gezuiverd van bijvoorbeeld nikkel en chroom, omdat deze metalen een contactallergie kunnen veroorzaken en zoveel mogelijk moeten worden vermeden.

Onze merken:

let us know how we can help

Questions about our products, need help finding your shade, or simply want to drop us a line?