| 040 2516793 | 06 38762913 | route

Carboxy therapie

carboxy therapie

Carboxy Gel Masker zuurstoftherapie (Oxy-Genatie behandeling). Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen.

De nieuwste toepassing van kooldioxide is een revolutionair CO2-gel masker om de huid jonger te maken en sneller te herstellen door deze van binnenuit van zuurstof te voorzien. De behandeling staat bekend als “Oxy-Genatie” en kan ook worden toegepast in combinatie met o.a. micro-dermabrasie, fractional needling en meso poratie therapie. De Oxy-Genatie behandeling helpt o.a. de donkere cirkels rond de ogen te verminderen en de huid strakker en egaler te maken.

Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk.

De pijnloze Oxy Genatie Behandeling bestaat uit een unieke CO2-gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2-gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt.

Carboxytherapie kan ingezet worden als losse behandeling, in kuur verband maar kan ook ingezet worden in uw schoonheidsbehandeling als extra Anti-aging boost!