| 040 2516793 | 06 38762913 | route

Acné

Acné is een vervelende ontsierende huidaandoening. Er zijn verschillende vormen van acné, dus ook diverse manieren om de huid te behandelen. Samen werken we aan verbetering van de huid tot een mooi, rustig en zo glad mogelijk huidbeeld is ontstaan. Tijdens een intakegesprek maken we een huidanalyse, stellen we een behandelplan op en maken een keuze uit de diverse behandelingen zoals:

Enzympeeling – een milde doch intensieve peeling die de doorlaatbaarheid van de huid verhoogt en het verwijderen van mee-eters vergemakkelijkt.
Micro-dermabrasie – door middel van fijne kristallen wordt de huid gladder en fijner van structuur. Micro-dermabrasie behandeling wordt nooit uitgevoerd in de zonnige maanden.
KRX green Sea peel – is een bio-peeling op basis van algen en spicula’s (microscopische naaldjes) die de huid zeer diep reinigen en de cel-aanmaak en activiteit bevorderen.

Om een optimaal resultaat te bereiken dient er vaak in kuurverband gewerkt te worden en gebruikt u thuis ook een aantal op uw huidtype afgestemde producten.

Littekenbehandeling d.m.v. micro needling om diepere littekens aan te pakken (een normale en/of intensieve aanpak).

Om de huid niet te belasten met een verstoppende foundation adviseren wij de zuivere minerale poeder van Idun.

Natuurlijk geven we een persoonlijk advies om je acné probleem te begeleiden. Acnébehandelingen worden in veel gevallen vergoed via de ziektekosten verzekering. U bent van harte welkom voor een gratis informatie gesprek.