| 040 2516793 | 06 38762913 | route

Anti-aging

anti-aging

Tijdens ons leven worden we elke dag wat ouder en wijzer. Dit gaat automatisch en heeft een effect op onze ontwikkeling, groei in ervaring en op de veroudering van onze huid, ons grootste orgaan!. Ook zonlicht, roken, stress, verkeerde voeding en tekort aan slaap en vitamines helpen hieraan mee.

We zien dit o.a. aan: droogte, grove poriën, overbeharing en pigmentatie, verslapping, rimpels, verstoppingen, vale tint en al dan niet schrale dunne rode vlekjes.

Door middel van een vitaliteittest zien we aan uw huid waar verbetering nodig is. Verbetering is mogelijk door bepaalde behandelingen, al dan niet in kuurvorm en de juiste producten voor uw huid. Het is echter van belang dat uw huid de ingrediënten ook echt kan opnemen en dat gebeurt als uw huid actief en ontvankelijk is. We helpen u daarbij door een persoonlijk advies te geven betreffende behandelingen en producten.

Wij hebben veel ervaring met o.a. Micro-dermabrasie / Bio-peeling / Fractional needling / Bindweefsel massages / Lymfedrainage en Carboxy therapie.

De hoogwaardige producten van onze merken geven uw huid precies dat wat nodig is. Hiervoor gebruiken ze zuivere en werkzame ingrediënten zoveel mogelijk uit de natuur en zonder parabenen. Ze hebben een laboratorium waarin de producten constant verbeterd worden volgens de nieuwste ontwikkelingen.

Eenmaal gebruikt wilt u niets anders meer!

Als “gezonde” foundation voor uw huid hebben we gekozen voor de zuivere minerale poeders van Idun.