| 040 2516793 | 06 38762913 | route

MicroNeedling Dermapen 4

Micro needling Dermapen 4

MicroNeedling Dermapen 4 is een behandeling die de huid aanzet om collageen en elastine vezels aan te maken.
Naarmate we ouder worden is de afbraak van deze vezels groter dan de aanmaak.
Vandaar de veroudering, verslapping en vaak een minder goede doorbloeding.

Door de huid met MicroNeedling Dermapen 4 te behandelen maken we ontelbare kanaaltjes door de opperhuid heen, waardoor deze gestimuleerd wordt om zichzelf te herstellen en werkzame stoffen op te nemen in het hele gelaat, decolleté en ook lokale gebieden.

Op deze manier kunnen we de specifieke serums veel dieper de huid in brengen om o.a. vocht – kort, verslapping, veroudering, doorbloeding, striae, littekens en rimpeltje te behandelen. Dit kan door simpelweg in te masseren maar met de Meso-poratie therapie worden deze serums als ware de huid ingeduwd, dus een intensiever en groter effect.

Door een MicroNeedling met meso-poratie therapie te combineren vergroot je aanzienlijk het resultaat van MicroNeedling met de Dermapen 4.

MicroNeedling kan oppervlakkig maar ook dieper toegepast worden om bijvoorbeeld rimpels en littekens steviger aan te pakken. Op deze manier kunnen we de behandelingen combineren maar ook separaat uitvoeren. Dit afhankelijk van het advies en de wensen.

De huid kan enkele dagen roze tot rood zijn en na een intensievere behandeling langer, omdat de huid hard aan het werk is met herstel werkzaamheden.

De eerste tien dagen na de behandeling géén zon, zonnebank of sauna en is het belangrijk om de huid met de juiste producten te verzorgen. Na de behandeling krijgt u voor uw huid een geschikt advies mee.
Na een intensievere MicroNeedling behandeling bij Littekens en of diepere Rimpels mag u 30 dagen niet in de zon of onder de zonnebank, het gebruik van SPF is dan ook 30 dagen verplicht i.v.m. pigmentatie gevaar.

Onze merken hebben verschillende SPF producten die uw behandelde huid zullen beschermen tijdens het herstel.