| 040 2516793 | route

Bio-peeling

decaar-bio-peeling

Bio-Peeling: voor zichtbare huidverbetering. De combinatie van algen, kruiden en Perfluorcarbon is de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen, zoals; acne, (acne) littekens, couperose en pigmentvlekken. Deze behandeling is zeer geschikt voor algehele huidverbetering- en verjonging, waarbij rimpels en lijnen effectief en zichtbaar worden verminderd.

Voor ieder huidtype: Doordat er tijdens de behandeling alleen maar gebruik wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten, is de behandeling zeer effectief, maar zeker niet agressief.

De NEODERMA Bio-peeling is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Zowel voor vrouwen als voor mannen en kan ook worden toegepast bij Acne problemen in de pubertijd. De Peeling is ook geschikt voor de donkere, gevoelige, allergische en dunne couperose huid.

Kenmerken:

• Het verminderen van ontstekingen.
• Het normaliseren van de talgklieren.
• Diepe reiniging van de poriën, zodat huidige ontstekingen worden behandeld en nieuwe ontstekingen worden voorkomen.
• Regeneratie (het vernieuwen van de huid).

100% zuiver: Producten vrij van parabenen, petrolatum en paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale olie.

Verbluffende resultaten: NEODERMA behandelingen zorgen voor verbluffende resultaten, direct na de eerste behandeling. Voor de beste resultaten volg je de behandeling in kuurverband. De behandeling mag al na 10 dagen weer herhaald worden en wordt het gehele jaar toegepast.

De behandeling: Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt u meestal een lichte tinteling op de behandelde huiddelen en kan de huid licht roze tot rood zijn. Er kan een lichte schilfering van de huid ontstaan op de 3e of de 4e dag na de peeling, dit is normaal. De behandeling werkt nog tien dagen in de huid door.

Doordat de SPF van NEODERMA een camouflerende tint heeft, gaat u weer mooi de deur uit en kunt u na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden gewoon weer voortzetten.

Na de behandeling géén zon of zonnebank gedurende één week, wegens gevaar voor uitdroging van de huid en activatie van pigment in de huid.

Tijdens en tot minimaal 10 dagen na afloop van een kuur, adviseren wij alleen NEODERMA huidverzorgingsproducten gebruikt worden. Het effect van de behandeling wordt daardoor namelijk versterkt.

Omdat NEODERMA Bio-peeling de celdeling activeert, wordt productie van collageen gestimuleerd. Hierdoor is het ook een geweldige vervanger van uw schoonheidsbehandeling om de huid een intensive boost te geven. Anti-Aging!