| 040 2516793 | 06 38762913 | route

Micro-dermabrasie

Micro-dermabrasie is een geweldige behandeling voor huidverjonging en verbetering. Het is een mechanische peeling die door middel van microkristallen de dode huidcellen van de huid verwijdert. Deze behandeling is niet onaangenaam en kan op de meeste huiden worden toegepast.

Naast een intake gesprek en de behandeling geven we natuurlijk ook advies over de producten voor thuis na deze behandeling, wat erg belangrijk is om het beste resultaat te behalen. Hierdoor zal de huid een mooie doorbloeding krijgen die meestal na een dag is gekalmeerd en meteen ziet de huid er fris, gladder en stralend uit! Ook zullen oppervlakkige rimpeltjes, grove poriën, een vale slecht doorbloedde of tanige huid en acne littekens er zeker van opknappen.

Onze huid vernieuwt zich elke maand, dit gebeurt door een natuurlijke celdeling, echter wanneer we ouder worden gaat dit proces trager en kan de huid wel wat hulp gebruiken!

Tijdens deze behandeling kan Hyaluronzuur aangebracht worden waardoor het vochtgehalte niveau van de huid aanmerkelijk wordt verhoogd: Anti-Aging!!. Hyaluronzuur kan in de puurste vorm alleen diep in de huid als deze “open” is.

Deze behandeling voeren we niet uit in de zonnige maanden of kort voor de wintersport, dit in verband met de zon!

Micro-dermabrasie kan als eenmalige oppepper aangewend worden. Voor meer resultaat beter in kuurvorm met een tussenpose van 2 weken. De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van de huidconditie.

We hebben al vele jaren ervaring met deze behandeling en verschillende systemen in huis waardoor we de juiste intensiteit kunnen toepassen voor uw huid.