Ontharen

Ontsierende haren kunnen we op verschillende manieren verwijderen bij dames en heren.

Epileren van de wenkbrauwen met een pincet en/of harsen. Wenkbrauwen geven een prachtig evenwicht in het gezicht, het is daarom belangrijk dat het juiste model wordt gehaald uit de bestaande wenkbrauwen.
TIP: e.v.t. perfectioneren met permanente make-up.

Harsen is een snelle manier om de haren te verwijderen van lip / kin / wangen etc maar zeker ook op het lichaam; op de benen / liezen / armen en niet te vergeten bij de heren op de rug en schouders. De haren komen terug maar na verloop van tijd veel minder in hoeveelheid en dikte, dus de haren zijn zachter!

Depilar behandeling: om donsbeharing definitief kwijt te raken, werken we met speciale gels meteen na de harsbehandeling die d.m.v. enzymen de ontwikkeling van nieuwe aangroei tegengaan.

Overbeharing in het gelaat bij vrouwen kan door epileren of harsen gestimuleerd worden. Dit is juist niet de bedoeling, vraag advies, wij adviseren u graag.

Voordeel: geen mesjes of ladyshave mee op vakantie en geen stoppels!

Elektrische epilatie – definitieve ontharing. Door middel van een zeer fijn naaldje en div. soorten stroom wordt de basis van de haarwortel vernietigd waardoor ze niet meer kunnen aangroeien. Alle haren kunnen op deze manier aangepakt worden, dik en dun, licht en donker!

Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering kunt u de kosten van elektrische epilatie declareren, als het om overbeharing gaat in het gelaat bij vrouwen.

Voordeel: niet elke dag voor de spiegel met een pincet!