Om bij de tenen te beginnen: pedicure met de professionele Aquatronic. Dit is het meest geavanceerde pedicure apparaat met nat en droogtechniek waardoor likdoorns en eelt snel en geheel pijnloos verwijderd worden. In het handstuk is licht ingebouwd waardoor zelfs door de nagel heen gekeken kan worden om te onderzoeken wat de pijn veroorzaakt.

Schoonheidsbehandelingen met de juiste producten voor uw huid op dat moment, met de keuze uit vele extra’s zoals harsen, verven, peeling en allerlei maskers en pakkingen. Kijk ook even op Massages!

Diagnose (d.m.v. de Skin Analyser en de vitaliteitstest) van uw huid op dat moment is noodzakelijk om het juiste advies te geven betreffende de behandeling en de producten voor thuis. Het effect van de behandeling geeft een duidelijk beter resultaat als u de huid thuis met de juiste producten verzorgt. Onze huid is ons grootste orgaan en verdient een lang en mooi leven!

Make-up is de verfraaiing van ons toch al mooie uiterlijk! Door de juiste accenten te geven zien we er nog beter uit. Soms is camouflage nodig onder de make-up en vooral de wenkbrauwen, ogen en lippen mogen de aandacht trekken.

Onze prachtige make-up van Malu Wilz
De producten van Malu Wilz bevatten 100% zuivere mineralen. Geen talk, olie, conserveringsmiddelen, geurstoffen, vullers of binders die de huid kunnen verstoppen. Titanium en zink zorgen dat de producten bescherming bieden tegen schadelijke invloeden van de zon en zorgen dat de huid kalmeert na bijvoorbeeld peelings en micro-dermabrasie. Ook acne-huiden verbeteren bij het gebruik van de producten omdat deze make-up niet verstoppend werkt. Kortom: wilt u make-up gebruiken en tegelijkertijd uw huid verzorgen dan zijn de producten van Malu Wilz zeker een aanrader!

Door het brede kleurenassortiment zijn wij in staat voor iedereen een passende kleur foundation te vinden. Voor advies en eventuele test van de kleur kunt u bellen voor een afspraak.

Voordeel: tijdens de behandeling is een metamorfose ontstaan!

Info: 040-251.67.93 

 

Kennismaking
Behandelingen
De NIEUWSTE behandelingen
Anti-Aging
Ontharen
Permanente Make-up
Pigment
Acne
Couperose & Wratjes
Cellulite
Endermologie
Massages
Van top tot teen
Gastenboek
Babor E-Shop
Contact