Endermologie is dé therapie om cellulite en verslapte huid effectief aan te pakken met echte resultaten.

Cellulite is een aandoening waar de meeste vrouwen (en sommige mannen) last van hebben, dit kan zich manifesteren in verschillende stadia, van nog niet zichtbaar tot zeer pijnlijk.

Verslapte huid wordt steviger door deze behandeling, met duidelijk zichtbaar en voelbare resultaten.

Gelokaliseerde vetten: de overbelaste zone's worden vrijgemaakt, het metabolisme pakt, dank zij de oefening, het beschikbare vet aan, het silhouet tekent zich af en de spieren verschijnen opnieuw.

Pijnlijke behandeling? absoluut niet, u draagt tijdens de behandeling een speciaal pakje waardoor de massage meer effect heeft door betere grip op de huid, prettig is dat u niet bloot ligt!. De behandeling is intensief maar voor u erg ontspannend.

Kledingmaat: deze wordt kleiner omdat het onderhuids bindweefsel aangepakt wordt.

LPG CELLU M 6 massage wordt uitgevoerd met het unieke rol-in / rol-out systeem waardoor het weefsel wordt opgepakt en weer losgelaten en zodoende de effecten van de massage tot zeer diep in de huid actief zijn.

1-2 x per week komt u voor behandeling. Gewichtsverlies? Endermologie werkt in op cellulite, op de kwaliteit en het uitzicht van de huid. Dit gaat heel soms gepaard met wat gewichtsverlies.

Kijk ook bij Cellulite.

Info: 040-251.67.93

Kennismaking
Behandelingen
De NIEUWSTE behandelingen
Anti-Aging
Ontharen
Permanente Make-up
Pigment
Acne
Couperose & Wratjes
Cellulite
Endermologie
Massages
Van top tot teen
Gastenboek
Babor E-Shop
Contact