Met de Skin Analyser worden foto’s gemaakt van uw huid met o.a. UV licht waardoor we in de diepere huidlagen kunnen kijken. De computer analyseert de huid waardoor het duidelijk wordt hoe het gesteld is met de vochtigheidsgraad, de pigmentatie, de rimpels en de mate van acne. Deze gegevens worden opgeslagen zodat we ze later kunnen vergelijken om de verbetering te constateren.

Fractional needling is een behandeling die de huid aanzet om collageen en elastine vezels aan te maken. Naarmate we ouder worden is de afbraak van deze vezels groter dan de aanmaak, vandaar de veroudering, verslapping en vaak een minder goede doorbloeding. Door de huid met Fractional needling te behandelen maken we ontelbare kanaaltjes door de opperhuid heen, waardoor deze gestimuleerd wordt om zicht zelf te herstellen en werkzame stoffen op te nemen, het hele gelaat, decolleté en ook lokale gebieden. De Fractional needling kan oppervlakkig en ook dieper toegepast worden om bv. rimpels en littekens aan te pakken.

Meso-poratie is een pijnloze behandeling om daadwerkelijk werkstoffen diep in de huid te brengen wat op een andere manier niet mogelijk is. Nu kunnen we de specifieke serums veel dieper in de huid brengen om o.a. vochttekort, verslapping, veroudering, doorbloeding, striae en rimpeltjes te behandelen. Dit kan door ze simpelweg in te masseren na de Fractional needling maar met de Meso-poratie worden deze serums als het ware de huid ingeduwd, dus een intensiever een groter effect.

We kunnen deze behandelingen combineren maar ook separaat uitvoeren, afhankelijk van het advies en de wensen.

De huid kan enkele dagen roze tot rood zijn en na een intensievere behandeling langer, omdat de huid hard aan het werk is met herstelwerkzaamheden. De eerste week na de behandeling géén zon, zonnebank of sauna. De eerste 5-7 dagen is het belangrijk om de huid met de juiste producten te verzorgen, na de behandeling krijgt u een voor uw huid het juiste advies mee. Als de huid te hard aanvoelt mag u de zachte Jojoba-scrub gebruiken.

Voordeel: Inzicht en behandeling van de diepere huidlagen; verjong en verbeter de huid in de diepte.

Info: 040-251.67.93

 
Kennismaking
Behandelingen
De NIEUWSTE behandelingen
Anti-Aging
Ontharen
Permanente Make-up
Pigment
Acne
Couperose & Wratjes
Cellulite
Endermologie
Massages
Van top tot teen
Gastenboek
Babor E-Shop
Contact