Zie onze nieuwste behandelingen!

Tijdens ons leven worden we elke dag wat ouder en wijzer. Dit gaat automatisch en heeft een effect op onze ontwikkeling, groei in ervaring en op de veroudering van onze huid, ons grootste orgaan!. Ook zonlicht, roken, stress, verkeerde voeding en tekort aan slaap en vitamines helpen hieraan mee.

We zien dit o.a. aan: droogte, grove poriën, overbeharing en pigmentatie, verslapping, rimpels, verstoppingen, vale tint en al dan niet schrale dunne rode vlekjes.

Door middel van de Skin Analyser en de vitaliteittest zien we aan uw huid waar verbetering nodig is. Verbetering is mogelijk door bepaalde behandelingen, al dan niet in kuurvorm en de juiste producten voor uw huid. Het is echter van belang dat uw huid de ingrediënten ook echt kan opnemen en dat gebeurt als uw huid actief en ontvankelijk is. We helpen u daarbij door een persoonlijk advies te geven betreffende behandelingen en producten.

Wij hebben veel ervaring met o.a. Micro-dermabrasie / Kruiden-peeling / Derma-roller / Fractional Needling/ Bindweefselmassages / Lypossage en Lymfedrainage.

Fractional Needling

Perfect te ccamoufleren!

Dermaroller therapie
De Dermaroller is een revolutionaire behandeling. De Dermaroller bevat 192 microscopisch kleine naaldjes die over de huid gerold worden. Door de microscopische perforaties die ontstaan wordt de huid sterk aangezet tot herstel en dat betekent meer collageen en elastine aanmaak. Dus de huid wordt steviger! Dat betekent dus: jonger en vitaler. De professionele behandeling wordt in het instituut gedaan en thuis mag u 1 x per week de thuis-roller gebruiken maar wel in combinatie met de juiste zuivere en reparerende producten, dit is echt belangrijk omdat door de roller de ingrediënten veel dieper in de huid kunnen doordringen en dus meer effect hebben. We hebben zeer interessante pakketten samengesteld en na een huiddiagnose en persoonlijk advies kunt u aan uw anti-aging laten of gaan werken en nog lang genieten van een stevige vitale huid.

De hoogwaardige producten van Babor geven uw huid precies dat wat nodig is. Babor gebruikt zuivere en werkzame ingredienten zoveel mogelijk uit de natuur en zonder of zo min mogelijk parabenen. Ze hebben een laboratorium waarin de producten constant verbeterd worden volgens de nieuwste ontwikkelingen.

Eenmaal gebruikt wilt u niets anders meer!

Als “gezonde” foundation voor uw huid hebben we gekozen voor de zuivere minerale poeders van Malu Wilz.

Voordeel: stel de veroudering uit!

Kennismaking
Behandelingen
De NIEUWSTE behandelingen
Anti-Aging
Ontharen
Permanente Make-up
Pigment
Acne
Couperose & Wratjes
Cellulite
Endermologie
Massages
Van top tot teen
Gastenboek
Babor E-Shop
Contact