Acne is een vervelende ontsierende huidaandoening. Er zijn verschillende vormen van acne, dus ook diverse manieren om de huid te behandelen. Samen werken we aan verbetering van de huid tot een mooi, rustig en zo glad mogelijk huidbeeld is ontstaan. Tijdens een intakegesprek maken we een huidanalyse, stellen we een behandelplan op en maken een keuze uit de diverse behandelingen zoals:

Enzympeeling - een milde doch intensieve peeling die de doorlaatbaarheid van de huid verhoogt en het verwijderen van mee-eters vergemakkelijkt.

Micro-dermabrasie - door middel van fijne kristallen wordt de huid gladder en fijner van structuur. Micro-dermabrasie behandeling wordt nooit uitgevoerd in de zonnige maanden.

Neo-derma kruidenpeeling - is een bio-peeling op basis van kruiden en algen die de huid zeer diep reinigen en de cel-aanmaak en activiteit bevorderen.

Om een optimaal resultaat te bereiken dient er vaak in kuurverband gewerkt te worden en gebruik je thuis ook een aantal op uw huidtype afgestemde producten.

Littekenbehandeling d.m.v. Fractional Needling om diepere littekens aan te pakken (een normale en/of intensieve aanpak).

Om de huid niet te belasten met een verstoppende foundation adviseren wij de zuivere minerale poeder van Malu Wilz, zie de beschrijving op pagina Van top tot teen. Natuurlijk geven we een persoonlijk advies om je acne probleem te begeleiden.

Voordeel: voel je een stuk beter met een gave en rustige huid.
Acne behandelingen worden vaak vergoed via de ziektekostenverzekering.

Info: 040-251.67.93

Kennismaking
Behandelingen
De NIEUWSTE behandelingen
Anti-Aging
Ontharen
Permanente Make-up
Pigment
Acne
Couperose & Wratjes
Cellulite
Endermologie
Massages
Van top tot teen
Gastenboek
Babor E-Shop
Contact